torstai 14. syyskuuta 2017

Kanelimamman teet

Näin tässä elokuussa yhdessä sisustus-lehdessä mainoksen näistä ihanista teeistä. Siltä seisomalta otin yhteyttä valmistajaan ja kyselin lisää. Hän sattui olla lomalla, joten otimme sitten uudestaan yhteyttä paremmalla ajalla eli viikon pari päästä. Kyseessä on siis Kanelimamma.

Kanelimamma on kotimainen yritys, joka markkinoi mm. mausteita, teetä ja vanhan ajan toffeeta. Nämä tuotteet pakataan kauniisiin ja ekologisiin pakkauksiin. Kanelimamman teet ovat mainioita itsensä tai ystävän hemmotteluun. Kanelimamma haluaa välittää ripauksen aitoa mummola-tunnelmaa ja siinä on kyllä onnistuttu. Itse olin heti myyty. Ainoa miinus näissä teeissä sekä toffeissa on se, että ne valmistetaankin Keski-Euroopassa, ei Suomessa, kuten vielä maanantaihin asti luulin. Mutta olisko se, että poikkeus vahvistaa säännön? =)

Kanelimamma on valinnut tuotteet siten, että jokaisella tuotteella on sydän. 
Nämä ihanat mausteiset teet on pakattu 70g ekologisiin pusseihin. Yleisohje: 1tl teetä mukilliseen kiehuvaan vettä ja hauduta 5-7 minuuttia (pussikohtaisia eroja esiintyy). 


KANELIPULLA -tee on täyteläinen ja makea kanelipullan makuinen rooibos-tee. Monen suomalaisen suosikkitee vuoden ympäri. Makua antavat: kaneli, inkivääri, amarantti, kanervan kukat, bambun lehdet, roseepippuri, kardemumma, stevia, aromi (vanilja).


LÄMMIN LOISTE -tee on mausteinen sekä hedelmäinen musta tee ja se maistuu vuoden ajasta riippumatta. Suosittu etelänmatkasta unelmoivien kesken. Lämmin loiste -teetä on paljon kehuttu ja se onkin eksoottinen pehmeä tee. Trooppisten hedelmien makua antaa: ananas, papaija, rusina sekä kehäkukan terälehdet.


ONNEN OMENA -tee on suosituin tee etenkin talviaikaan. Tuoksu on herkullinen omenan ja kanelin sekoitus, ripaus joulun tunnelmaa =) Maistuu hyvin itse leivotun pullan kera. Onnen omena -teehen makua antavat omenan palat, appelsiininkuori, ruusun silmut, kaneli, hibiskuksen terälehdet sekä luontainen omena-aromi.

TOVERIN TAIKA -tee on salmiakin ystävän suosikkitee. Tämän täyteläisen hedelmäteen maku syntyy omenan paloista, porkkanan hiutaleista, herukoista, lakritsajuuresta, punajuuren paloista, hibiskuksen terälehdistä, ukontulikukan kukinnoista sekä aromista. Vastustamaton makunautinto.

Laitetaan takkaan tai vaikka sitten uuniin tulet, (jos ei takkaa satu olemaan) istutaan sohvalle viltin alle villasukat jalassa ja muki kuumaa herkullista Kanelimamman teetä käteen ja nautitaan syksystä. Niin ja teestä...

Teepussin hinta on 9,50€.


Torpatar

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti